program nie pokazuje napisów

Nie wiesz, gdzie umieścić swój post? Pisz tutaj!

program nie pokazuje napisów

Postprzez jarekjaty » Wt cze 06, 2017 9:17 pm

tak jak widać nie ma napisów w zakładach i właściwie w ogólnie nie ma napisów i z tego powodu nie można używać programu
image1.png
Ostatnio edytowano Wt cze 06, 2017 10:14 pm przez Jan_J, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamiana załącznika pptx z jednym obrazkiem na sam obrazek (binarnie taki sam, wyjęty z pptx-a)
Libreoffice 5.3, Vista 7
jarekjaty
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt cze 06, 2017 9:10 pm

Re: program nie pokazuje napisów

Postprzez Minis » Śr cze 14, 2017 1:14 pm

Tak się dzieje we wszystkich programach jakie masz, czy tylko w Libre? TO wygląda trochę tak, jakbyś nie miał w systemie tej czcionki która została używa w programie.
OpenOffice 4.1.6, Windows 8.1. księgowa praca
Minis
 
Posty: 1
Dołączył(a): Śr cze 14, 2017 1:01 pm

Re: program nie pokazuje napisów w menu

Postprzez Jan_J » Śr cze 14, 2017 10:34 pm

Casem trudno skutecznie pomóc w konfiguracji.
Vista to najmniej udany z Windowsów. Móze być problem z dostępem programu do fontu albo nawet ze sterownikiem grafiki w systemie.
Czy to: https://ask.libreoffice.org/en/question ... -anywhere/
oraz to: https://bugs.documentfoundation.org/sho ... ?id=107166
ma związek z problemem?
JJ
LO (5.2|5.3) ∙ AOO 4.1.3 ∙ Python (2.7|3.6) ∙ Unicode 9 ∙ LATEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (2.x|3.x) ∙ Fedora ∙ CentOS ∙ SUSE
Jan_J
 
Posty: 3322
Dołączył(a): Pt maja 22, 2009 1:20 pm
Lokalizacja: Wrocław


Powrót do Forum pierwszego kontaktu

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość