[Opgelost] LAGE RESOLUTIE ??¿¿

Discussieer over algemene onderwerpen in verband met OpenOffice.org

[Opgelost] LAGE RESOLUTIE ??¿¿

Berichtdoor E.Melez » do jun 25, 2015 4:24 am

-
Laatst bijgewerkt door E.Melez op za sep 09, 2017 8:43 pm, in totaal 4 keer bewerkt.
OpenOffice 4.1.1.
E.Melez
 
Berichten: 3
Geregistreerd: do jun 25, 2015 4:17 am

Re: LAGE RESOLUTIE, TIJDPERK EERSTE COMPUTERS ??¿¿

Berichtdoor RPG » do jun 25, 2015 8:06 am

Hallo

In denk dat het aan de door jouw gekozen instellingen ligt. Ik geloof niet dat 300x230 een instelling is die op enige computer automatisch gekozen wordt.

Zijn de iconen en de teksten op de menu lijn ook zo groot?
Bij ja verander dan iets aan de instelling van je systeem

Bij nee: Druk de control toets van je toetsen bord in en beweeg het muis wieltje
of ook mogelijk
menu --> Beeld --> In en Uit zoomen
en kies het gewenste in de popup.

Romke
LibreOffice 5.3.7.2 op openSUSE Leap 42.3
RPG
 
Berichten: 3545
Geregistreerd: wo apr 15, 2009 1:01 am
Woonplaats: Apeldoorn, Nederland

Re: LAGE RESOLUTIE, TIJDPERK EERSTE COMPUTERS ??¿¿

Berichtdoor E.Melez » do jun 25, 2015 4:05 pm

-
Laatst bijgewerkt door E.Melez op za sep 09, 2017 8:49 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
E.Melez
 
Berichten: 3
Geregistreerd: do jun 25, 2015 4:17 am

Re: LAGE RESOLUTIE, TIJDPERK EERSTE COMPUTERS ??¿¿

Berichtdoor eremmel » do jun 25, 2015 8:23 pm

Hoi Emrah,
De OpenOffice is gratis, en de mensen die je hier te woord willen staan, zijn gewoon vrijwilligers. Het is niet zo handig om je ongenoegen te verstoppen achter sarcasme, als we dat moeilijk kunnen pijlen, we denken ons een slag in de ronde hoe je zo'n lage resolutie kunt krijgen. Humor is trouwens altijd welkom, en je insteek biedt de mogelijkheid voor een tegenprestatie :-).

Ik denk dat een moderne Windows applicatie als OO niet de resolutie verandert, maar de opmerking dat je een lage resolutie waarneemt doet mij vermoeden dat OO iets met schaling doet van de UI. Je moet maar eens kijken naar je instellingen: Menu -> Extra -> Opties... -> OpenOffice -> Weergave. Hier staan (rechts) veel opties de te maken hebben met hoe OO zich aan je presenteert; experimenteer maar. Ik heb niet zo'n dure laptob als jij en dus nooit deze ervaring gehad.

Groet,

Erik
Is uw vraag beantwoord; pas uw initiële bericht aan: zet er [Opgelost] voor en vink de V aan
LO4.2.8.2 W10 vanwege ORB; AOO4.1.4, LO5.2.5.1,LO5.4.2.2 op W7ESP1 64
Het is Microsoft marketing die laat geloven dat computers geschikt zijn voor niet technici
eremmel
 
Berichten: 545
Geregistreerd: di sep 01, 2009 10:11 am
Woonplaats: Barneveld, Nederland

Re: LAGE RESOLUTIE

Berichtdoor E.Melez » do jun 25, 2015 8:31 pm

-
Laatst bijgewerkt door E.Melez op za sep 09, 2017 8:48 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
OpenOffice 4.1.1.
E.Melez
 
Berichten: 3
Geregistreerd: do jun 25, 2015 4:17 am

Re: [Opgelost] LAGE RESOLUTIE ??¿¿

Berichtdoor DFR » di dec 06, 2016 5:05 pm

Ik had hetzelfde probleem, maar de beste oplossing hiervoor vond ik op een ander forum. Met die scaling in "weergave" kreeg ik het niet goed.

The solution was to find the soffice.exe file in the File Explorer. In my case the default installation location was c:\Program Files (x86)\OpenOffice 4\program\soffice.exe. Right click the file, choose Properties, select the Compatibility tab, and check the box to "Disable display scaling on high DPI settings." Now Open Office is super crisp!
OpenOffice 3.1 op Windows Vista
DFR
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di dec 06, 2016 4:58 pm


Keer terug naar Algemene discussies

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast