[Opgelost] Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Bespreek het tekenprogramma

[Opgelost] Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor devlook » di aug 07, 2012 5:08 pm

Best forum, Ik heb een vraag.
Ik heb OpenOffice 3,4 gedownload. De wijziging die ik nu aangebracht heb in een tekening die gemaakt is in de versie 3,3 kan niet worden opgeslagen.
Ik krijg de foutmelding:Fout bij het opslaan van het document 2012-08-07 - 16.00 uur Begane grond enz.. Fout bij maken van object. Kon geen veiligheidskopie maken.

Bedankt voor de reactie Theo
Laatst bijgewerkt door eremmel op do aug 09, 2012 9:33 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Reden: Melding opgelost toegevoegd.
OpenOffice 3.4 op Windows XP
devlook
 
Berichten: 6
Geregistreerd: di aug 07, 2012 4:47 pm

Re: Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor RPG » di aug 07, 2012 7:18 pm

Hallo

Probeer eens het user profiel te vernieuwen. Het is soms een oplossing voor allerlei problemen.
Kun je wel nieuwe tekeningen maken en opslaan?

Romke
LibreOffice 5.3.7.2 op openSUSE Leap 42.3
RPG
 
Berichten: 3727
Geregistreerd: wo apr 15, 2009 1:01 am
Woonplaats: Apeldoorn, Nederland

Re: Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor devlook » wo aug 08, 2012 11:56 am

Ik heb Windows XP en het gebruikersprofiel heb ik niet kunnen wijzigen omdat de beschreven mappen niet in de boom voorkomen.

Een nieuwe tekening kan ik wel opslaan zonder foutmelding.

Theo.
OpenOffice 3.4 op Windows XP
devlook
 
Berichten: 6
Geregistreerd: di aug 07, 2012 4:47 pm

Re: Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor RPG » wo aug 08, 2012 12:16 pm

Hallo

Ik denk dat je iets moet veranderen in de instelling van windows. Het zijn verborgen bestanden en die moeten eerst zichtbaar gemaakt worden.

http://www.javawa.nl/zichtbaarheidbestanden.html
In de link wordt het beschreven hoe dat gedaan moet worden.

Romke
LibreOffice 5.3.7.2 op openSUSE Leap 42.3
RPG
 
Berichten: 3727
Geregistreerd: wo apr 15, 2009 1:01 am
Woonplaats: Apeldoorn, Nederland

Re: Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor devlook » wo aug 08, 2012 1:50 pm

Dag Romke,

Ik heb de vinken verwijdert maar dat helpt niet.

Theo
OpenOffice 3.4 op Windows XP
devlook
 
Berichten: 6
Geregistreerd: di aug 07, 2012 4:47 pm

Re: Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor devlook » wo aug 08, 2012 5:26 pm

Probleem als volgt opgelost:

- Software verwijdert via > Start > Configuratiescherm > Software > OpenOffice O Verwijderen.

- Start > verkennen > Lokaal Station C: Programma Files > OpenOffice O Verwijderen.

- Start > verkennen > All Users > Application Data > OpenOffice O Verwijderen.

- Met Magix PC Chek & Tuning alle ovebodige bestanden verwijdert.

- Computer opnieuw opstarten.

- Van de site OpenOffice versie 3,4 Ned. gedownload en laten uitpakken in Lokaal Station C: Map > Program Files.
OpenOffice 3.4 op Windows XP
devlook
 
Berichten: 6
Geregistreerd: di aug 07, 2012 4:47 pm

Re: Gewijzigde tekening opslaan geeft foutmelding

Berichtdoor RPG » wo aug 08, 2012 8:13 pm

Hallo

Dank voor het feit dat je vermeldt dat het probleem is opgelost. Uit de methode van oplossen wordt mij duidelijk dat zulke wat onduidelijke problemen vaak moeilijk op te lossen zijn. De oplossing methode is blijkbaar wat ik noem de computer zo goed mogelijk onderhouden. Soms kan het vernieuwen van het userprofiel en eventueel zelfs OOo complete op nieuw noodzakelijk zijn. In dit geval was misschien ook de repair optie die standaard bij OOo ook aanwezig is ook een mogelijkheid.

Romke
LibreOffice 5.3.7.2 op openSUSE Leap 42.3
RPG
 
Berichten: 3727
Geregistreerd: wo apr 15, 2009 1:01 am
Woonplaats: Apeldoorn, Nederland


Keer terug naar Draw

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast